Ondernemers bieden wij de volgende diensten:

Financiële administratie

Wij kunnen voor u de volledige boekhouding verzorgen of een gedeelte ervan. Zo kunt u bijvoorbeeld de facturering zelf doen en de rest aan ons uitbesteden. Als u uw boekhouding zelf doet kunnen wij u adviseren bij het opzetten van een nieuwe administratie of het doorlichten van een reeds bestaande administratie. Uiteraard kunnen wij u ook werkinstructies geven of administratieve ondersteuning bieden in drukke periodes.

Opstellen van de jaarrekening en periodieke rapportages

Na het invoeren van de boekhouding voorzien wij u desgewenst van een overzicht aan de hand waarvan wij het resultaat kunnen bespreken. U weet dan direct hoe u ervoor staat en of uw beleid moet worden aangepast.

Belastingen

Of het nu uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting is, een bezwaarschrift of controle van de belastingdienst, als belastingconsulent kunnen wij al uw fiscale zaken behartigen.

Salarisadministratie

Wij verzorgen onder andere het aan- en afmelden van personeel bij betreffende instanties, het samenstellen van loonstroken, de loonjournaalpost, de aangifte loonbelasting en de jaaropgaven van uw medewerkers. Maar ook het begeleiden bij ontslagprocedures behoort tot de mogelijkheden.

Overige werkzaamheden

Op het gebied van uw verzekering- en financieringspakket kunnen wij u adequaat laten adviseren.

Staat uw dienst hier niet bij? Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Tip:

Download onze handige Checklist voor het aanleveren van uw administratie.